24.10.14

Η απόλυτη δίαιτα - Χάνεις 6 κιλά μέσα σε μόλις μια εβδομάδα!

Οι εμπνευστές της δίαιτας, προτείνουν μια εβδομάδα με τρόφιμα μόνο από τη λίστα εκείνων που καίνε θερμίδες. Μπορείς να φας όσο θέλεις, αρκεί να βρίσκεται σε μία από τις λίστες που ακολουθούν...


-Δεν έχει σημασία πόσο θα φας από τις συγκεκριμένες τροφές. Φρόντισε απλά να τρως ώσπου να είσαι πλήρης, αλλά όχι “φουσκωμένη”! Ο βασικός κανόνας είναι να τρως κάτι κάθε δύο με τρεις ώρες.

- Απαγορεύεται για μια εβδομάδα το αλκόολ, η ζάχαρη, το μέλι και κάθε υποκατάστατο ζάχαρης πλην της στέβια. Επιπλέον, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς έτοιμα dressing για τα λαχανικά σου. Αν θέλεις μπορείς να φτιάξεις dressing για να συνοδεύσεις τα λαχανικά σου μόνη σου, χρησιμοποιώντας μπαχαρικά και μυρωδικά από αυτά που περιλαμβάνονται στις λίστες, χυμό λεμόνι ή ξύδι και λίγο ελαιόλαδο.

- Το μόνο ποτό που επιτρέπεται την εβδομάδα αυτή είναι φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο νερό. Το μίνιμουμ που απαιτείται είναι οκτώ ποτήρια νερού την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα. Η σωστή ενυδάτωση βοηθά σύμφωνα με τη δίαιτα, να αποβάλεις τοξίνες που φυλακίζονται στον λιπώδη ιστό και έτσι διευκολύνεται και η λιπόλυση.
Δες αναλυτικά τις τροφές:

negative_table_3

negative_table_1

negative_table_2
Πηγή: youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: