1.10.14

Κροίσος! Άσος του ΠΑΟΚ με περιουσία 25 εκ. ευρώ (φωτό)

Κροίσος! Άσος του ΠΑΟΚ με περιουσία 25 εκ. ευρώ (φωτό)Προφανώς δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να βγάλει λεφτά αλλά επειδή το γούσταρε. Τον Δικέφαλο και τη χώρα μας. Δεν έχει ανάγκη το παραδάκι. Έχει πολύ άλλωστε. Ποιος είναι; Ο λόγος για τον...
Ράζβαν Ρατ, τον διεθνή Ρουμάνο άσο, ο οποίος έχει βγάλει από την μπάλα λεφτά με τη σέσουλα. Μιλάμε για χρήμα που μπορούν να απολαύσουν και τα εγγόνια του χωρίς να δουλεύουν.
Ο σκύλος θα σου αποκαλύψει ότι η περιουσία που έχει φτιάξει ο Ρατ ξεπερνάει αυτή τη στιγμή τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Είπατε τίποτα; Αγοράζει τον ΠΑΟΚ αύριο το πρωί αν θέλει που λέει ο λόγος.
Αν αναρωτιέστε πώς κατάφερε ο Ρουμάνος, που δεν είναι δα και κανένας σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, να βγάλει τόσο χρήμα θα σου γαυγίσω ότι μόνο στη Σαχτάρ έπαιρνε 2,8 εκατομμύρια καθαρά το χρόνο.
Γι΄ αυτό άλλωστε τέσσερις φορές στο παρελθόν που οι εκπρόσωποί του προσπάθησαν να τον φέρουν στην Ελλάδα στάθηκε αδύνατο. Καμία ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να καλύψει το κασέ του Ρουμάνου.
Και τώρα που τα χρονάκια πέρασαν και δεν μπορεί να βρει τέτοια μυθικά συμβόλαια, ο Ρατς αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας για να παίξει την μπαλίτσα του. Επαγγελματίας, όμως, ε; Από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι σε κάθε αγώνα. Δεν κολλάει ένσημα γιατί γουστάρει αυτό που κάνει. Μάγκας.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: