23.9.14

Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στη Χαλκιδική

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 και στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου ATHOS PALACE στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής (Καλλιθέα) θα συνεδριάσει με διευρυμένη μορφή και παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας...
Στις 04.10.2014 συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η Παράταξη τιμώντας την Ιστορία της (το πρώτο ιδρυτικό συνέδριο είχε λάβει χώρα στη Χαλκιδική και στον ίδιο χώρο) επέλεξε να γιορτάσει τα σαραντάχρονα της εδώ ,στη δική μας Γη , στη Χαλκιδική.



Οι συγκυρίες έχουν κοινές αναφορές. Το 1974 η Παράταξη μας και ο Ελληνικός Λαός έβγαζαν τη Χώρα από μια Πολιτειακή Κρίση. Σήμερα η Πατρίδα , με μπροστάρισα τη Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να αφήσει πίσω της την οικονομική κρίση και να ατενίσει αισιόδοξα το μέλλον.


Στον αγώνα αυτό θέλουμε τη συσστράτευση της Νέας Γενιάς αλλά και των ανθρώπων που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τις Εθνικές και Πατριωτικές επιλογές της Παράταξης μας .


Στις 27 Σεπτεμβρίου γιορτάζει η Νέα Δημοκρατία και βάζει τα θεμέλια της Νέας Μεταπολίτευσης. Γιορτάζει και τιμάται η Χαλκιδική μας , ως τόπος αφετηρίας της αντεπίθεσης στο μέλλον.


Σε αυτή τη γιορτή που θα στολιστεί από την παρουσία της Νεολαίας μας , με την ταυτόχρονη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, θα δούμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους μας. Αυτούς που συμπαρατάσσονται με τις αρχές και τις ιδέες μας. Αυτούς που αφήνουν πίσω τα λάθη του παρελθόντος και συγχρονίζουν το βήμα τους με τις ανάγκες του σήμερα.


Στις 27 Σεπτεμβρίου η καρδιά της πολιτικής ζωής της Χώρας θα χτυπήσει στη Χαλκιδική.


Να είστε όλοι εκεί.

Για τη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής 

Στυλιανός Βαλιάνος

Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: