29.7.14

Κορυφαίος Αστυνομικός διευθυντής των τελευταίων χρόνων στην Χαλκιδική ο Ταξίαρχος Γ.Χατζηβασιλειάδης

Με τις μεγάλες και σοβαρές επιτυχίες του πλέον ο Ταξίαρχος Γιώργος Χατζηβασιλειάδης έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του κορυφαίου αστυνομικού διευθυντή των τελευταίων ετών. Όχι ότι οι προκάτοχοι του ήταν άχρηστοι η μη ικανοί,
απλώς αυτός με τις ιδιαίτερες γνώσεις που έχει καθώς και με την εμπειρία του έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του σώματος αλλά και των πολιτών. Ο ίδιος είχε παραχωρήσει συνέντευξη παλαιότερα στην εφημερίδα μας και είχε δηλώσει τα ακόλουθα:
Η απόδοση των αστυνομικών υπηρεσιών ήταν πέραν του δέοντος και ότι εγώ ανέλαβα τα ηνία ως αστυνομικός διευθυντής Χαλκιδικής από τις 27 Μαΐου. Άρα, αντιλαμβάνεστε το διάστημα του καλοκαιριού Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος είχε ήδη μπει οπότε οι δυνατότητες για ελιγμούς ήταν ελάχιστες. Καταφέραμε όμως και αναστρέψαμε την δεδομένη κατάσταση μιας τραυματισμένης και πληγωμένης εικόνας των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης λόγο των γνωστών θεμάτων της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην ΒΑ Χαλκιδική με αποτέλεσμα αυτό να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην αστυνόμευση, στην ψυχολογία των αστυνομικών, στην οργάνωση των υπηρεσιών, στην μέθοδο της αστυνόμευσης, στην επιχείρηση που οργανώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας σε πολλές δύσκολες περιοχές που έχει η γεωμορφολογική εικόνα της Χαλκιδικής λόγω του ορεινού όγκου της περισσότερης περιοχής του νομού και του οδικού δικτύου που είναι δύσκολο λόγω της γεωμορφολογικής εικόνας της νομού. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι για μας αυτό ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να διατάξουμε τις δυνάμεις μας, έμψυχες και άψυχες, ούτως ώστε να οργανωθούμε μέσα από την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την διαχείριση της ολικής ποιότητας και των ανθρωπίνων πόρων σύμφωνα με τις επιστημονικές προσεγγίσεις για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό πετύχαμε. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπου μας έτυχαν αρνητικές περιπτώσεις όπως το έγκλημα της ανθρωποκτονίας στην Καλλιθέα, για το οποίο βεβαίως δουλεύουμε νυχθημερόν για την εξιχνίασή του, την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη για να τιμωρηθούν δεόντως όπως τους αρμόζει και τους αξίζει από τα ελληνικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: