29.7.14

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις εκπαιδευτής στο κέντρο δια βίου μάθησης Δήμου Ν.Προποντίδας;

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης του Δήμου Νέας Προποντίδας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι:
Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης...1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ: Το αντικείμενο εργασίας των θέσεων, ενδεικτικά, είναι:
η διδασκαλία των εκάστοτε θεματικών αντικειμένων στα τμήματα μάθησης, σε σχετικές ειδικότητες των υποψηφίων
η συμμετοχή στις συντονιστικές και ενημερωτικές συναντήσεις
η συμμετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης
η ορθή τήρηση των εντύπων των τμημάτων μάθησης και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης εντύπων και εκθέσεων
2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Οι Εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα / Γνωστικό Αντικείμενο και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους Δήμους της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.
3. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Κ ΠΤΥΧΙΑ: Οι Ειδικότητες και τα Πτυχία που αντιστοιχούν σε αυτές παρατίθενται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι της πρόσκλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μία μόνο ειδικότητα και σε μία μόνο Περιφερειακή Ενότητα της επιλογής τους. Η επιλογή περισσότερων αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής.
4. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ: Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι από 17/07/2014 έως και 01/08/2014 και ώρα 15.00 (ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).
Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικώς έως και 08/08/2014, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην πρόσκληση.
Η πρόσκληση διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr , στο σύνδεσμο προκηρύξεις και η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://applications.inedivim.gr
Αρχείο πρόσκλησης: πρόσκληση εκπαιδευτών 2014
Το ΚΔΒΜ Δήμου Νέας Προποντίδας θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: