19.4.14

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τα..."χώνει" στην Δημοτική αρχή Προποντίδας (ΦΩΤΟ)

Αυτήν την κατάσταση θα μας παραδώσετε κύριοι; Αυτές τις εικόνες τις βάλατε στο νέο πρόγραμμα σας ή τις ξεχάσατε σκόπιμα;
Γνωρίζετε άραγε που είναι τα σημεία που αναδεικνύουμε; Για σας δήμος σημαίνει η γειτονιά σας και το πέριξ του δημαρχείου τετράγωνο στα Νέα Μουδανιά; Εμείς της.... "Δημοκρατικης Συνεργασιας" με επικεφαλης τον Γιωργο Γκιλη εννοουμε εναν δημο ενιαιο απο το χωριο Λακκωμα στα δυτικα εως την Νεα Ποτιδαια στα ανατολικα κι οχι το παρκο διπλα στο σπιτι μας.
Η θητεια σας ΕΛΗΞΕ, η δικη μας ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ομως μολις τωρα αρχιζει και βαζουμε στοιχημα ηθους και εντιμοτητας με τον καθε πολιτη και δεσμευομαστε για να τον κοιταμε καταματα.
Καμια περιεργη δοσοληψια, καμια εκπτωση, κανενας συμβιβασμος, καμια κομματικη υποχρεωση δεν μας καθοδηγει.....ολα για μας ξεκαθαρα και πανω απο το τραπεζι.
Κανενας χαμενος ψηφος απο τους πολιτες του δημου Νεας Προποντιδας, ο τοπος δεν εχει αλλη ευκαιρια, δεν εχει αλλο χρονο, η πατριδα δεν εχει δυνατοτητα αλλων πειραματισμων γιατι ειναι στο οριο της αξιοπρεπειας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: