17.4.14

Όταν υπάρχει αλληλεγγύη, υπάρχει ακόμη ελπίδα από τον σύλλογο «Απάμεια»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος «Απάμεια» , το Σάββατο του Λαζάρου 12 Απριλίου 2014. Στο κατάμεστο θέατρο των Νέων Μουδανιών, τα μέλη του συλλόγου, οι φίλες και οι φίλοι, απόλαυσαν μια καταπληκτική βυζαντινή μουσική παράσταση από την 30μελή βυζαντινή χορωδία του κ. Γιώργου Ζουγλή. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το laptop και το tablet. Τα έσοδα από τους λαχνούς που διατέθηκαν... ανήλθαν σε 3.400 ευρώ. Τα έξοδα της αγοράς των δώρων που κληρώθηκαν και της διοργάνωσης ανήλθαν σε 710 ευρώ.

Το υπόλοιπο ποσό, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου διατίθεται ως εξής

1. Από 575 ευρώ δίνονται στους συλλόγους για παιδιά , ΣΤΟΡΓΗ, ΛΑΜΨΗ και ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και στο Σώμα υποστήριξης και βοήθειας πολιτών της Νέας Προποντίδας

2. Θα αγοραστούν κρέατα αξίας 100 ευρώ και θα δοθούν στο φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας της ενορίας Νέων Μουδανιών για να τα διαθέσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

3. Μετά από ενημέρωση πολιτών για άμεση ανάγκη που έχει μία συμπολίτης μας , στα Νέα Μουδανιά, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με το παιδί της, είναι μόνη και άνεργη θα δοθεί το ποσό των 290 ευρώ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους που βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Τον κ. Ζουγλή και τους χορωδούς, τους χορηγούς, τα μέλη του συλλόγου, τους φίλους και τις φίλες και εύχεται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία.



Το Δ.Σ. του συλλόγου «Απάμεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: