19.4.14

Ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα, σε όλη την Ελλάδα

Με βροχές και καταιγίδες θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Πάσχα. Το σούβλισμα του οβελία ωστόσο, θα γίνει με βελτιωμένο καιρό παρά τη συννεφιά και υψηλότερες θερμοκρασίες.
Ακολουθεί η πρόγνωση έως και την Τρίτη του Πάσχα

Μεγάλο Σάββατο...



Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Κυριακή του Πάσχα
Καιρός: βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά ,τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια Ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο
Τοπικά 6 μποφόρ. στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Νότιο Αιγαίο 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

Δευτέρα του Πάσχα
Καιρός: αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, και γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά.
Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο

Τρίτη του Πάσχα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: