26.7.13

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ SUPER ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΑΘΩΡΟΥ

Ως ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ συμπεριφορά, που δεν συνάδει με τους κανόνες της δημοσιογραφίας, θεωρώ την αναφορά του κ. Σταθώρου προς το πρόσωπο μου στο δελτίο της Τρίτης 23/7.
Ο χαρακτηρισμός «ΑΝΑΦΟΡΑ» βέβαια είναι ιδιαίτερα ήπιος, καθώς, ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ  ΕΧΩ  ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ούτε καν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ , ΔΕΧΤΗΚΑ,  χωρίς να έχω την δυνατότητα να αντιδράσω Ερωτήματα με τη μορφή καταγγελιών - αν κρίνουμε από το ύφος και τον τόνο του παρουσιαστή - καθώς και σαφή υπονοούμενα για κακούς χειρισμούς... και κρυφές συμφωνίες που ΘΙΓΟΥΝ την πρόεδρο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, ενός θεσμικού Οργάνου με ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για τον νομό και το πανελλήνιο . 



           
Να σημειωθεί πως  από τον Οκτώβριο  του 2012 που  ανέλαβε το νέο Δ.Σ, επέδειξε ζήλο και αποφασιστικότητα, διεκδίκησε και έλαβε έγκριση για τρία προγράμματα ΛΑΕΚ που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή   Οκτώβριο, έλαβε θέση για σοβαρά ζητήματα που απασχόλησαν την περιοχή μας αλλά και την επικράτεια, με αίσια έκβαση, όπως το θέμα του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ των Ν. Μουδανιών αλλά και το πρόσφατο ζήτημα με το νομοσχέδιο για τις Κυριακές.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου δέχτηκε στα γραφεία του και συναντήθηκε κατά καιρούς με εν ενεργεία Υπουργούς και Προέδρους Φορέων και Σωματείων. Είχαμε, μεταξύ των άλλων. την τιμή να μας επισκεφτεί ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Βασίλειος Κορκίδης και παράλληλα οργανώσαμε πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ χαρακτήρα, καθώς και δράσεις για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Για όλα τα παραπάνω ενημερώσαμε τα ΜΜΕ του νομού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο η τηλεόραση SUPER  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ.
Η χρονική στιγμή την  οποία επιλέξατε να δώσετε τελικά "Ελεύθερο Βήμα" στην πρόεδρο  του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και  ο τρόπος με τον οποίο το ΠΡΑΞΑΤΕ , δημιουργεί εύλογες υποψίες για τα κίνητρα σας .            
Κλείνοντας, οφείλω να σας  ενημερώσω ότι, εν ευθέτω χρόνο θα παρουσιάσει ο Σύλλογος τον Απολογισμό των δράσεων του όταν αυτές  θα ολοκληρωθούν!
Από το Γραφείο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: