11.7.13

"Τέλος" η δημοτική αστυνομία Δήμου Ν.Προποντίδας

Ευτυχώς θα απαλλαχτούμε από τους "βυσματούχους" δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου μας. Προσλήφθηκαν επί Δημαρχίας Α.Παπαγιάννη στον πρώην Δήμο Μουδανιών βάζοντας το "χεράκι" του για 2-3 από αυτούς πρώην Βουλευτής του νομού μας. Χαρακτηριστικά για να καταλάβετε τον τρόπο πρόσληψης τους δημοτική αστυνόμος του Δήμου μας είναι η κοντύτερη σε όλη την Ελλάδα!...Ενάμισι μέτρο με τα χέρια όρθια! Άλλη δημοτική αστυνόμος προσκόμισε πλαστό....
πτυχίο αγγλικής γλώσσας!...και πολλά άλλα. Έπαιρναν μηνιαίως 1.300 ευρώ για να την "αράζουν" στα γραφεία και να κάνουν καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο....Είτε είχαμε δημοτική αστυνομία είτε όχι ένα και το αυτό!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι κουμπαριες του Σαρογλου

Ανώνυμος είπε...

kafe, facebook k araliki oli mera io dimotikoi astunomikoi

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΑΝΤΕ Η ΚΟΡΗ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ????

Ανώνυμος είπε...

καλα τους εκαναν ειχαν ξεφυγγγγγγγγ

Ανώνυμος είπε...

τώρα να πάει κάποιος να τους "γραψει" κληση στα αυτοκίνητα τους και μετά να πουλήσει μούρη , όπως έκαναν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θελω να δω τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΑLLAHAN τι θα κανει!!!Οταν φορουσε τα γαλονια ειχε @ρχ... τωρα να δουμε που θα τα βρει!!!!

Ανώνυμος είπε...

NA DEITE TH PARTI UA GINEI AN CAJOYN TOYS AORISTOY TH PLASTO EXEI NA BREUEI EKEI UA GINEI TO ELA NA DEIS.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν θα ήθελα να αναφέρω ότι το σχόλιο μου αφορά το blog σας κ όχι την συγκεκριμένη δημοσίευση απλά έτυχε να το γράψω εδώ.Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να κατηγορούμε κ να δυσφημίζουμε ανθρώπους πίσω από ένα ανώνυμο blog.Για να θεωρηθεί ένα blog αξιόπιστο κ αντικειμενικό θα πρέπει απλά να καταθέτει τα γεγονότα κ όχι να κρίνει η μάλλον,κατακρίνει,αυτούς για τους οποίους αναφέρεται.
Μπορείς τελειώνοντας το άρθρο να γράψεις την άποψή σου μέσα από ένα σχόλιο. Αυτή είναι η δική μου άποψη φυσικά από την πλευρά που βλέπω εγώ τα πράγματα!Στις μέρες μας, μας λείπει η ανθρωπιά και η συμπόνια. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός με τις ειδήσεις σου κ κυρίως με τους ανθρώπους οι οποίοι δε σου φταίνε κ σε τίποτα.
Όσον αφορά τώρα τη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν τα γνωρίζω τα παιδιά για να χω άποψη, απλά δε μου άρεσε το πως ειπώθηκε η είδηση σου. Στο κομμάτι των αιρετών κ γύρων αυτών καλό είναι να αφήσεις τον καθένα να τους κρίνει μέσα από τα δικά τους σχόλια κ όχι από την δική σου είδηση. Σ'ευχαριστώ κ λυπάμαι, απλά ήθελα "Ανώνυμα" κ εγώ να σου πω την άποψή μου!
Καλη συνέχεια.....